ՄԱՄՈՒԼ.ամ
Hay / Հայ | Рус | Eng | Tür
USD 402.56, EUR 440.64, RUB 4.58, GBP 505.01
+13 °C, +13 °C ... +26 °C Վաղը`+25 °C
Մրջնաբույն-ամենահեշտ տարբերակը
20:01, 25.08.2018
7275 | 0
1 բաժակ շաքարավազ
0, 5 բաժակ կաթ
100 գրամ հալեցրած կարագ
1 թեյի գդալ սոդա
մի պտղունց աղ
5_6 բաժակ ալյուր

Կրեմ
1 տուփ եփած խտացրած կաթ, 4 ճաշի գդալ մեղր, 100 գրամ կարագ, վանիլին

Խմորը
Ձուն խառնել շաքարավազի հետ, մինչև սպիտակի։ Ավելացնել կաթը, կարագը, աղը և լավ խառնել։ Ես սոդան ավելացնում եմ ալյուրի հետ մաղելով։Ստանում ենք պինդ, ձեռքերին չկպչող խմոր։ Խմորը բաժանում ենք միջին չափի գնդերի և դնում սառցեխցիկ 2_3 ժամով։ Սառնարանից հանել խմորը և հատ_հատ անցկացնել քերիչով՝ ալյուրի մեջ, ալյուրը մաղել խմորից։

Կրեմը
Բոլոր բաղադրիչները լցնել կաթսայի մեջ և դնել կրակի վրա, խառնել այնքան, մինչև դառնա միասեռ զանգված, կարագի հալվելուց հետո կարող եք կրակից վերցնել։ Լցնել մեր պատրաստի խմորի մեջ և խառնել։ Այնուհետև լցնում ենք փոքր բաժակի մեջ և լավ սեղմում։ Շրջում ենք սկուտեղի վրա և բաժակը հանում։
Բարի ախորժակ
Նյութը հրապարակվել է Մամուլի խոսնակի շրջանակներում:
Կիսվի՛ր այս նյութով՝
Ամալյա Գաբոյան
20:44, 14.05.2020
4504 | 0
13:32, 22.11.2019
5153 | 0
21:50, 12.11.2019
4350 | 0
17:36, 29.10.2019
4864 | 0
դեպի վեր