MAMUL.am
Hay / Հայ | Рус | Eng | Tür
USD 402.56, EUR 440.64, RUB 4.58, GBP 505.01
+17 °C, +12 °C ... +22 °C Yarın:+16 °C
Բարձրացնում ենք հեմոգլոբինը՝ առանց միս օգտագործելու
17:42, 20.05.2020
4104 | 0

Ինչպես գիտեք, հեմոգլոբինի ցածր մակարդակը կարող է հանգեցնել սակավարյունության: Մեր օրգանիզմը հեմոգլոբին սինթեզելու համար երկաթի կարիք ունի, այդ պատճառով էլ երբ հեմոգլոբինի մակարդակը ցածր է, բժիշկները նշանակում են երկաթ պարունակող պատրաստուկներ և խորհուրդ են տալիս շատ միս ուտել: Բայց դա բոլորովին էլ պարտադիր չէ:


Հեմոգլոբինի մակարդակը կարելի է բարձրացնել նաև հետևյալ մթերքների օգնությամբ՝ ցորենի թեփ, կորեկի (пшено) շիլա, ծիրան, ծիրանաչիր, դառը շոկոլադ, կանաչ խնձոր, խոշոր աղացած ցորենի հաց, կարմիր խաղող, բազուկ, ընդեղեն, նուշ, նուռ, սալոր, սալորի հյութ, չամիչ, ոլոռ, տոմատի հյութ, բրյուսելյան կաղամբ, բրոկկոլի, գետնանուշի յուղ, վարսակի շիլա, արքայախնձոր (կարելի է նաև կոնսերվացված):


Շարունակությունը հոլովակում կամ ամբողջական տեքստը՝ այստեղ.

Makaleyi yayınlamağı hakkında bilgiler veriyoruz Basın sekreteri. Basın sekreteri projenin içinde.
Arkadaşlarınla paylaş
Ժամանց &Տեղեկատվություն
yukarı