Ներկայացնում ենք կոճապղպեղով և անանուխով համեղ լիմոնադի բաղադրատոմս։
Կոճապղպեղի արմատ – 40 գրամ (երկարությունը` մոտ 4–5սմ) Կիտրոն – 1 հատ Անանուխ – 1 փունջ Մեղր կամ շաքարավազ – 1 ճաշի գդալ Խմելու ջուր – 1 լիտր Պատրաստման եղանակը Ջուրը եռացնել, մի փոքր սառեցնել և լցնել գրաֆինի մեջ։ Ավելացնել մանր կտրատած կամ քերած կոճապղպեղը, բարակ կտրատած կիտրոնը կամ քամած հյութը, անանուխի տերևները։ Վերջում ավելացնել մեղրը կամ շաքարավազը ու խառնել։ Փակել կափարիչով և թրմել 5–6 ժամ։ Վայելեք... |