МАМУЛ.ам
Hay / Հայ | Рус | Eng | Tür
USD 402.56, EUR 440.64, RUB 4.58, GBP 505.01
+14 °C, +9 °C ... +21 °C Завтра+21 °C
Ապարան կաթ` թե էշ ապարանցու արարք
08:50, 04.05.2016
9580 | 0
թող ինձ ներեն Բոլոր այն ապարանցիները որոնք կապ չունեն ԱՊԱՐԱՆ ԿԱԹԻ ՀԵՏ:

ապարան կաթ, գրված է որ անցել է բոլոր համապատասխան վերամշակման փուլերը: ՊԱՍՏԵՐԱՑՎԱԾ առանց կոնսերվանտների և հակաբիոտիկների: Ժամկետը նշված է 30/04/2016-մինչև 04/05/2016թ պահպանել 10 օր
հեռ-094561990 համարը ոը նշված է տարայի վրա գոյություն չունի անկապ-համար անկապ կաթի նման: Երեխային կաթը միշտ եռացնելուց հետո ենք տալիս, կաթը եռացնելուց զգումես ապահովություն ինչ-ինչ մանրեների և վիրուսների նկատմամբ: Կաթն օգտագործվում է մշակվելուց (մանրէազերծում) հետո: Գործարաններում այն հատուկ ապարատներում 15–30 րոպե տաքացվում է մինչև 70օC, ապա սառեցվում: Այս տիպի մշակումը կոչվում է պաստերացում՝ ֆրանսիացի գիտնական Լուի Պաստյորի անունով, ով առաջինն է կատարել այդ գործողությունը: Արդյոք անցնում է այս պրոցեսը Ապարանում-դժվար է ասել...Իսկ տնային պայմաններում այն եռացնում են: Պաստերացված կաթը կարելի Է օգտագործել նաև առանց եռացնելու: Ինչեվէ կաթն-կտրվեց 2 անգամ կրկնեցի...խորհուրդս-երբեք չգնել ԱՊԱՐԱՆ ԿԱԹ___Ապարանցու գործարանում պաստերացված:

Автор: Mr. YAN
Статья опубликована в проекте Пресс-секретарь.
Поделись с близкими
Mr. YAN
17:55, 22.10.2016
11849 | 0
17:54, 22.10.2016
6413 | 0
17:34, 22.10.2016
10121 | 0
21:18, 25.09.2016
5059 | 0
21:08, 08.10.2015
5388 | 0
14:44, 04.10.2015
5104 | 0
наверх