Սոխի մեջ ամենակարևորը ֆիտոնսիդներն են, որոնք պահպանվում են եթերային յուղերում։ Սոխի մեջ ամենակարևորը ֆիտոնսիդներն են, որոնք պահպանվում են եթերային յուղերում։ Ֆիտոնսիդները մեկ վայրկյանում վերացնում են բակտերիաների մեծ մասը։ Ինչպես նաև սոխն օգնում է բարելավվել մարսողությունը և յուրացնել սննդարար նյութերը և անգամ բարելավվում է ախորժակը։ Սոխը նաև պարունակում է մեծ քանակությամբ ծծումբ, որը վերացնում է «բոլոր վտանգները» ։ Ինչպես նաև սոխն օգնում է բարելավվել մարսողությունը և յուրացնել սննդարար նյութերը և անգամ բարելավվում է ախորժակը։ Սոխը նաև պարունակում է մեծ քանակությամբ ծծումբ, որը վերացնում է «բոլոր վտանգները» ։ |