MAMUL.am
Hay / Հայ | Рус | Eng | Tür
USD 402.56, EUR 440.64, RUB 4.58, GBP 505.01
+22 °C, +16 °C ... +29 °C Tomorrow:+28 °C
Պատրաստում ենք «ռամեն»
14:12, 09.02.2013
8843 | 0
Այս ճաշատեսակը շատ տարածված է արևելյան երկրներում և շատ արագ է պատրաստվում: Ի՞նչ է պատք ռամեն պատրաստելու համար. Ցանկացած տեսակի ռամեն մակարոնեղեն, կանաչ սոխ, տվյալ մակարոնի համեմունքը և ձու:
Այս մակարոնի տեսակը դնում ենք եռացող ջրի մեջ և ավելացնում համեմունքը:Չենք մոռանում մի փոքր ձեթ ավելացնելու մասին:
Հարում ենք ձուն և ավելացնում ճաշատեսակին:Վերջում ավելացնում ենք ոչ մանր կտրատած կանաչ սոխ:
Ապուրի համար ջուրը չենք քամում,իսկ փլավի համար զգուշորեն դատարկում ենք ջուրը:
Ռամենը շատ հարմար է ուտել այս տեսակ փայտիկներով:Բարի ախորժակ.
Author: Lola-Lola
The article published in the Spokesperson project.
Share with friends
Lola-Lola
11:42, 13.02.2013
7679 | 9
15:26, 09.02.2013
16840 | 6
12:53, 09.02.2013
6129 | 0
22:20, 08.02.2013
17741 | 2
22:09, 08.02.2013
5065 | 1
21:41, 08.02.2013
4507 | 0
21:18, 08.02.2013
7416 | 11
15:52, 07.02.2013
33530 | 3
18:00, 06.02.2013
19823 | 9
to top