Պատրաստում ենք «ռամեն»
14:12, 09.02.2013
8843 |
Այս ճաշատեսակը շատ տարածված է արևելյան երկրներում և շատ արագ է պատրաստվում: Ի՞նչ է պատք ռամեն պատրաստելու համար. Ցանկացած տեսակի ռամեն մակարոնեղեն, կանաչ սոխ, տվյալ մակարոնի համեմունքը և ձու: |
Այս մակարոնի տեսակը դնում ենք եռացող ջրի մեջ և ավելացնում համեմունքը:Չենք մոռանում մի փոքր ձեթ ավելացնելու մասին:
Հարում ենք ձուն և ավելացնում ճաշատեսակին:Վերջում ավելացնում ենք ոչ մանր կտրատած կանաչ սոխ:
Ապուրի համար ջուրը չենք քամում,իսկ փլավի համար զգուշորեն դատարկում ենք ջուրը:
Ռամենը շատ հարմար է ուտել այս տեսակ փայտիկներով:Բարի ախորժակ.
The article published in the Spokesperson project.