Սպառողների ազգային ասոցիացիայի փոխնախագահ, մարկետինգի, մոնիտորինգի բաժնի պետ Ռուբեն Հայթյանն այսօր լրագրողների հետ հանդիպմանը խոսեց սննդի ոլորտում մարզերում արված մոնիթորինգի մասին, որտեղ իրենց կողմից արձանագրվել է մի ուրախալի փաստ. «Մենք հանդիպեցինք գիտակից սպաառողների, ովքեր հետևում են ապրանքի և որակին, և ժամկետին»: Անդրադառնալով սննդի ոլորտում բացթողումներին՝ նշեց, որ մտահոգիչ է հացաբուլկեղենի հարցը. «Նույնիսկ վաճառողը չգիտի, թե որ ընկերության հաց է վաճառում…Տորթերի 40%-ն անհայտ ծագման է: Մտահոգիչ է հանգստյան գոտիներում գազավորված ըմպելիքի փաստը, որոնց ծագումն ու բաղադրությունը նույնպես անհայտ են»: |