5 կարտոֆիլ 1 ճ.գ. անյուղ թթվասեր 1 ճ.գ. արևածաղկի յուղ 50 գ. պանիր` ցանկալի է չոր տեսակները 1 պճեղ սխտոր կանաչի Կարտոֆիլը լավ լվանալ, եթե կեղևը բարակ է չհեռացնել, եթե ոչ` կլպել: Խաշել 5 րոպե, որպեսզի կիսաեփ լինի: Տաքացնել թավան և լցնել կես գդալ արևածաղկի յուղը: Կիսել մեջտեղից կարտոֆիլները: Պանիրը անցկացնել քերիչով ավելացնել...www.facebook.com/photo.php?fbid=535332336537036&set=a.384261361644135.84895.379915512078720&type=1&theater |